WZH Experience: Verpleegkundigen en Verzorgenden, vergroot je vakkennis!

WoonZorgcentra Haaglanden biedt Verpleegkundigen en Verzorgenden niveau 3 de kans om op een unieke manier hun vakkennis te vergroten tijdens de WZH Experience.

Unieke kans
De WZH Experience is een uniek en exclusief evenement, in het hart van de ouderenzorg.
Hier kunnen Verpleegkundigen en Verzorgenden op zaterdag 29 september en op vrijdag 5 oktober lezingen en masterclasses volgen over ‘Lerend vermogen bij dementie’ en over ‘Radicale Vernieuwing’. Afsluitend is er een kookworkshop (passend bij de groep bewoners van de locatie), wordt er gezamenlijk gegeten en is er ruimte om te netwerken.

Verschillende WZH locaties
De WZH Experience vindt plaats op twee verschillende WZH locaties met elk een heel andere belevingssfeer: WZH Prinsenhof (zaterdag 29 september van 9.30 – 14.00 uur) en WZH Transvaal (vrijdag 5 oktober van 14.45 – 18.00 uur).

Aanmelden
Voor de WZH Experience is een zeer beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar. Aanmelden kan via https://inschrijvingen.wzh.nl. Deelname is kosteloos.

Over WZH
Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 – 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.