WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) en Cato wonen welzijn zorg ondertekenen intentieovereenkomst

Op dinsdag 11 september hebben Evert de Glint (bestuurder WZH), Patricia Huijbregts (bestuurder WZH) en Didier Dohmen (bestuurder Cato) een intentieovereenkomst ondertekend. Het ondertekenen van deze verklaring is de eerste officiële stap op weg naar een fusie.

Krachten bundelen
WZH en Cato zijn van mening dat een nauwe samenwerking beide organisaties goed zal doen. Evert de Glint zegt hierover: “WZH en Cato hebben eenzelfde type cliënten, werkzaamheden en bedrijfscultuur, wat het aantrekkelijk maakt om de krachten te bundelen. Dat is goed voor de cliënten en medewerkers. Met Cato versterken wij onze kennis en de spreiding van onze activiteiten in de gemeenten waar WZH nu al actief is.”

Didier Dohmen vult aan: “Het doel van de fusie is dat de cliënten en bewoners er baat bij hebben, dat de kwaliteit van zorg verder toeneemt en er integrale zorg kan worden geboden door de samenwerking met andere diensten van WZH.”

Due diligence onderzoek
De volgende stap is dat er een due diligence onderzoek plaatsvindt. Dit onderzoek naar de bedrijfsinformatie van beide organisaties zorgt ervoor dat de partijen weten wat zij aan elkaar hebben. Het onderzoek kan naar verwachting zo’n 6 weken duren.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.wzh.nl/vraagenantwoord. Daar staat de lijst met veel gestelde vragen en antwoorden.

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.