Winnaar eerste Wintersurprise-wedstrijd bekend!

Ladysunshine

De kunstenaar Corien Lievens heeft op 7 oktober de eerste Wintersurprise gewonnen met haar torso Ladysunshine (zie foto). Het is een torso, bewerkt met ontelbare mozaïeksteentjes. Volgens de jury is het kunstwerk niet alleen origineel, maar ook vakkundig gemaakt. Bovendien sluit het prachtig aan bij de sfeer van de Bad- en strandzaal van Muzee Scheveningen. Daarnaast heeft Corien op het kunstwerk kleine ‘rommeltjes’ verwerkt die symbolisch zijn voor alle rommel die in de zee drijft en die er niet in hoort. Dat is de maatschappelijke relevantie van het kunstwerk, aldus de jury.

Kortom een verrassende eerste Wintersurprise die tot 2 november in Muzee Scheveningen te zien zal zijn in de Bad- en strandzaal.

Wintersurprises

Bij Stichting Art & Jazz zijn ruim 80 kunstenaars aangesloten, die allen mee kunnen doen aan de wintersurprise-wedstrijd. Dat kan in de vorm van een schilderij, een beeld, een installatie, textielkunst, glaskunst en mozaïek. Een jury kiest iedere maand een kunstwerk.

Dat levert maar liefst vijf Wintersurprises op die elk een maand te zien zullen zijn op de vaste Art & Jazzplek in Muzee Scheveningen aan de Neptunusstraat.

Benieuwd ? Kom kijken en laat u verrassen.

Muzee Scheveningen, Neptunusstraat 92. Openingstijden: di.-za. 10.00-17.00 uur, zo. 12.00-17.00 uur.

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.