Stichting Omroep Scheveningen bestaat uit een groep enthousiasten vrijwilligers die zich belangeloos inzet voor het kustdorp Scheveningen en de stad Den Haag. Met hun werkzaamheden wilt stichting Omroep Scheveningen, positief nieuws naar buiten brengen.

Stichting Omroep Scheveningen is een stichting zonder winstoogmerk. 

logo os
Ons aanbod
Design

Voor vrijwilligers

Stichting Omroep Scheveningen biedt zijn vrijwilligers een uitgebreid werkveld met diverse leermogelijkheden. Binnen de stichting is er altijd de mogelijkheid te groeien.

Vrijwilliger worden bij Stichting Omroep Scheveningen? Meldt uzelf aan!

Voor ondernemers

Voor ondernemers bieden wij verschillende opties aan. Zo kunnen wij precies afstemmen op de vraag van onze kijkers / klanten. Hieronder vindt u een opsomming van diensten die Stichting Omroep Scheveningen aanbied.

  • Adverteren bij Stichting Omroep Scheveningen
  • Website en/of logo ontwerp
  • Reclame video’s ontwerp
  • Promovideo’s
  • Aftermovies van evenementen
  • Bekijk hier alle diensten op een rij

Stichting Omroep Scheveningen maakt video items van nieuwswaardigheden in Den Haag en op Scheveningen. Daarnaast verzorgt Stichting Omroep Scheveningen verschillende diensten voor ondernemers.

Ook maakt Stichting Omroep Scheveningen videoverslagen van feesten en andere grote evenementen, te denken aan Parkpop, Schollenpop e.d. Stichting Omroep Scheveningen kan ook voor artiesten videoclips ontwerpen en uitwerken.

Stichting Omroep Scheveningen beschikt over de meest geavanceerde technieken en kan hierdoor van elke productie een waar pareltje maken.

Stichting Omroep Scheveningen staat voor eerlijke media, die positief nieuws voor de bezoekers wilt brengen. Ook wilt Stichting Omroep Scheveningen de positieve kant van de gemeente Den Haag belichten aangezien er veel negatieve berichten over Den Haag naar buiten komen. De Schilderswijk is niet het afvoerputje van Den Haag, daar leeft het!

Dit kan Stichting Omroep Scheveningen niet alleen. Daarom hebben wij de hulp van bewoners en lokale ondernemers nodig die het werk wat Stichting Omroep Scheveningen doet aanprijst. Kunt en wilt u ons financieel ondersteunen? Dan zijn wij opzoek naar u!

Neem voor meer informatie contact op via deze link.

Stichting Omroep Scheveningen werkt graag samen aan een mooier Den Haag en Scheveningen. Bewoners en andere geïnteresseerde kunnen zich aanmelden om mee te werken aan Stichting Omroep Scheveningen. Hieronder vindt u een aantal personen die zich al inzetten voor Stichting Omroep Scheveningen.