Pers berichten

December 10, 2018

Plastic verpakkingen en drinkpakken zijn waardevolle materialen waarvan nieuwe producten gemaakt kunnen worden. In Den Haag wordt plastic daarom apart opgehaald en verwerkt.

December 7, 2018

De vijf Haagse Helden van het jaar zijn vrijdagavond bekendgemaakt. Middin en St. Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag wonnen respectievelijk de Gouden en Zilveren Hulde.

December 7, 2018

Opnieuw is een wijkbudget mooi besteed, want Laak heeft prachtig winterlicht: van metershoge kerstbomen op het Lorentzplein, Goeverneurplein en Jonckbloetplein tot lampjes in de bomen voor de bibliotheek aan de Linnaeusstraat. Wethouder Rachid Guernaoui stelde de nieuwe sfeerverlichting vandaag officieel in gebruik.

December 7, 2018

Donderdagavond kwam ik met mijn hoofd op de Chinese staatstelevisie in Zhejiang om te praten over het mooie Den Haag om het familietoerisme een boost te geven.

December 7, 2018

Op korte termijn komt het vermaarde internationaal jeugdvoetbaltoernooi terug naar Den Haag, georganiseerd door de gemeente Den Haag, ADO Den Haag en grootaandeelhouder United Vansen. Dat betekent dat de elite van de Europese én Chinese voetbalclubs zich laten zien in de stad.

December 6, 2018

Tijdens de CID-Conferentie Kansen voor Nieuw Den Haag op donderdag 29 november 2018 kondigde wethouder Saskia Bruines van Onderwijs, Kenniseconomie en Internationaal de CID Innovatie Challenge aan. Met deze uitdaging doet de gemeente Den Haag een oproep aan de stad om de komende jaren nieuwe, innovatieve projecten te ontwikkelen.

December 6, 2018

Den Haag gaat de woningmarkt de komende jaren aanpakken met een uitgebreid pakket aan maatregelen gericht op de bestaande stad: ‘We nemen stoere maatregelen. Maatregelen die nog geen andere stad nam om woningzoekenden te helpen. Dat moet ook, want we staan voor de grootste uitdaging op de woningmarkt sinds decennia.’