Pers berichten

September 26, 2022

Vorig seizoen hebben bij de wedstrijden tussen ADO Den Haag en NAC Breda serieuze ongeregeldheden plaatsgevonden. Zo werd tijdens de wedstrijd in Den Haag door NAC-supporters onder meer vuurwerk gegooid en werden toiletten gesloopt en beklad.

September 24, 2022

Op 23 september heeft burgemeester Jan van Zanen de Dachaulezing uitgesproken in het World Forum in Den Haag. De lezing had als titel: ‘Van Neurenberg tot Den Haag – de zoektocht naar vrede en gerechtigheid’.

September 22, 2022

Zojuist heeft wethouder Anne Mulder samen met vertegenwoordigers van aannemerscombinatie Vialis-BESIX symbolisch de eerste paal voor de nieuwe bediencentrale op het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen geslagen.

September 22, 2022

De gemeenteraad van Den Haag spreekt maandag 26 september over de plannen uit het onlangs gepresenteerde coalitieakkoord van D66, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA. Op dinsdag 27 september stemmen de raadsleden over de benoeming van de wethouders. Daarna worden ze beëdigd door de burgemeester. Tevens worden in deze vergadering een aantal nieuwe raadsleden beëdigd.

September 20, 2022

Er is frauduleus gehandeld bij de uitgifte van reisdocumenten en rijbewijzen bij de gemeente Den Haag. Dat maakte het Openbaar Ministerie zojuist bekend. Na een signaal van de RDW is de gemeente direct een intern onderzoek gestart en heeft aangifte gedaan. De betrokken baliemedewerker is inmiddels als verdachte aangehouden en het dienstverband is beëindigd.

September 19, 2022

In Den Haag zijn vandaag 188 nieuwe appartementen opgeleverd in het Spuikwartier. De appartementen zijn gevestigd in één van de twee woontorens (toren Bolero) van het project Sonate City Apartments.

September 16, 2022

Extra investeringen in schone, leefbare en veilige wijken, de duurzaamheid van de minst energiezuinige woningen en de bouw van betaalbare woningen. En gerichte aandacht en steun voor kinderen, jongeren en gezinnen die het moeilijk hebben. Het zijn enkele van de maatregelen in het coalitieakkoord 2022-2026 dat vrijdag 16 september 2022 is gepresenteerd door D66, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA.