Pers berichten

May 20, 2022

Op vrijdag 20 mei heeft J.P.H. Donner wederom gesproken met vertegenwoordigers van een aantal politieke partijen in de Haagse gemeenteraad. Er zijn verdiepende vervolggesprekken gevoerd met: CDA, VVD, PvdA, D66 en GL.

May 19, 2022

Op donderdag 19 mei heeft J.P.H. Donner wederom gesproken met vertegenwoordigers van een aantal politieke partijen in de Haagse gemeenteraad. Er zijn verdiepende vervolggesprekken gevoerd met: CDA, VVD, PvdA, D66 en GL.

May 18, 2022

Op woensdag 18 mei heeft J.P.H. Donner wederom gesproken met vertegenwoordigers van een aantal politieke partijen in de Haagse gemeenteraad. Er zijn verdiepende vervolggesprekken gevoerd met: CDA, VVD, PvdA, D66 en GL.

May 17, 2022

J.P.H. Donner heeft dinsdag 17 mei opnieuw gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van politieke partijen in de Haagse gemeenteraad. Dat waren: HSP, FvD. D66, PvdA, VVD, GL en CDA.

May 17, 2022

Den Haag probeert zo goed mogelijk in opvang, eerste levensbehoeftes en andere sociale voorzieningen van mensen die moeten vluchten uit Oekraïne te voorzien. Er zijn intussen meerdere langdurige opvanglocaties geopend, waardoor de druk op de acute opvang in de hotels is afgenomen. Op dit moment zijn er in Den Haag bijna 1.000 plekken aangewezen voor langdurige opvang.

May 17, 2022

Vandaag is het de Internationale dag tegen homofobie en transfobie. Daarom wordt op het stadhuis en alle stadsdeelkantoren de inclusieve regenboogvlag gehesen, en deelt wethouder Arjen Kapteijns (emancipatie) samen met COC Haaglanden vlaggen uit in het Huygenspark. Op die manier vraagt de gemeente Den Haag aandacht voor homohaat en de sociale onwenselijkheid daarvan

May 16, 2022

J.P.H. Donner heeft maandag 16 mei gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van tien politieke partijen in de Haagse gemeenteraad. Dinsdag 17 mei volgen er nog twee gesprekken. De fractievoorzitter van de PVV heeft laten weten af te zien van een gesprek. .