Telefoonnummer voor kwetsbaren die door coronavirus in de knel komen

De gemeente Den Haag heeft een centraal telefoonnummer beschikbaar gesteld voor kwetsbare inwoners van Den Haag die door corona in de knel komen. Zij kunnen op het telefoonnummer terecht voor (hulp)vragen, of een goed gesprek.

Kan iemand me helpen met mijn boodschappen als ik thuis moet blijven? Hoe kom ik aan een betaalbare maaltijd nu mijn buurtmaaltijd niet meer doorgaat? Hoe kan ik mijn vaste lasten betalen nu ik mijn freelance baan niet kan uitoefenen? Kan er flexibeler omgegaan worden met betalingstermijnen tijdens de crisis? Met al deze, en andere, vragen kunnen bewoners terecht op dit nieuwe centrale telefoonnummer. Het is opgezet door de welzijnsorganisaties, partners in de wijk en de gemeente Den Haag. Zo willen zij ervoor zorgen dat de dienstverlening ? ook in tijden van quarantaine en sociale isolatie ? wordt voortgezet en niemand in de kou komt te staan.

Lees meer via onze mediapartner: DenHaagFM

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.