Stem mee voor kunst bij Den Haag CS

Eén van de drukste stadsentrees van Den Haag, Den Haag CS, krijgt er binnenkort een buitenkunstwerk bij. Als nalatenschap van het themajaar Feest aan Zee (200 jaar badplaats) krijgt de betonnen muur onder het perron aan de Rijnstraat twee kleurrijke en kunstzinnige afbeeldingen.

Hierin spelen iconen uit onze Stad aan Zee de hoofdrol. Iedereen mag meebepalen welk ontwerp uiteindelijk ook daadwerkelijk de stadsentree gaat sieren. Wethouder Richard de Mos (Stadsentrees) roept alle Hagenaars op te gaan stemmen.

Tot en met vrijdag 23 november kan iedereen stemmen via www.feestaanzee.nl/mural. Onder alle stemmers wordt tien keer het boek ‘Welkom aan de kust, 200 jaar badplaats Scheveningen’ verloot.

Feest aan Zee
Scheveningen-Bad bestaat 200 jaar! Den Haag viert daarom heel 2018, Feest aan Zee. Het nieuwe buitenkunstwerk maakt de bijzondere verbinding tussen stad en strand blijft ook na 2018 extra zichtbaar. De ontwerpen zijn gemaakt door bureau Modern Murals, onder meer bekend van de zogenoemde murals op de pilaren op het Anna van Buerenplein (noordentree Centraal Station).

Feest aan Zee sluit het haar in stijl af met een volle winterprogrammering. Alle activiteiten vind je op www.feestaanzee.nl.

foto: Den Haag Centraal

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.