MUNT Hypotheken plakt er nog zeven duels aan vast als rugsponsor

DEN HAAG – Nadat eerder dit seizoen al bekend werd dat MUNT Hypotheken voor negen wedstrijden op de rug van het shirt van ADO Den Haag te bewonderen zou zijn, kan ADO Den Haag nu wereldkundig maken dat de overeenkomst met de Haagse hypotheekaanbieder is uitgebreid. MUNT Hypotheken zal ook in de laatste zeven wedstrijden van het seizoen op de rug van het geel-groene shirt prijken.

MUNT Hypotheken heeft met de rugsponsoring voornamelijk het doel om zich nog nadrukkelijker te verbinden met de stad Den Haag en haar regio en is tevreden over de mate waarin dit doel tot dusver bereikt wordt. Naast de zichtbaarheid die gerealiseerd wordt met het rugsponsorschap, identificeert MUNT Hypotheken zich ook met de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Naast ondernemerschap staan maatschappelijke activiteiten namelijk ook hoog in het vaandel bij MUNT Hypotheken.

Ellen Hensbergen, directeur van MUNT Hypotheken, liet bij de eerste contractondertekening in medio oktober weten dat het sponsorschap bij ADO Den Haag uitstekend in de strategie van de hypotheekaanbieder past. “Door de snelle groei van ons bedrijf zochten we een sponsorovereenkomst met een landelijk bereik, maar we wilden tegelijkertijd onze Haagse afkomst niet uit het oog verliezen. De samenwerking met ADO Den Haag voldoet helemaal aan deze voorwaarden. Daarnaast gelooft MUNT sterk dat sport mensen samenbrengt en verbindt. Waarden die uitstekend aansluiten bij onze organisatie en merk.”

Over MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken is een hypotheekaanbieder die aan adviseurs en hun klanten transparante hypotheken aanbiedt met heel goede en eerlijke voorwaarden, scherpe rentes en een duidelijk, snel en zorgeloos aanvraagproces. MUNT verstrekt hypotheken op basis van kapitaal van vijftien Nederlandse pensioenfondsen en is een top-10 hypotheekaanbieder in Nederland. In totaal heeft MUNT meer dan 12 miljard euro aan commitments en een opgebouwde portefeuille van ruim 10 miljard euro aan verstrekte hypotheken. Meer informatie is te vinden via: www.munthypotheken.nl.

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.