Luna Zegers: Entre Dos Mundos. Een zinderende Flamenco-avond in Spaanse sferen

Muzee Scheveningen organiseert in samenwerking met het Zuiderstrandtheater een feestelijk avondje flamenco in de Lourdeskerk. Beleef een zinderende Flamenco-avond. De verleidelijke warmte uit het Spaanse zuiden, een zinderend concert en heerlijke tapas zorgen voor een regelrecht feestje! Na een uitverkochte zaal in Muzee Scheveningen keert flamencozangeres Luna Zegers terug naar Scheveningen tijdens Club Lourdes aan Zee.

Luna is geboren in Nederland en studeerde in 2010 cum laude af aan het Amsterdamse Conservatorium met haar studie jazzzang. Na een intens verdrietige periode komt ze in aanraking met de flamencomuziek, waarin ze de oerschreeuw voor haar verdriet vond. Ze volgt haar hart en studeert als eerste buitenlander ooit af aan de opleiding flamencozang van de wereldberoemde Escuela Superior de Música de Cataluña.

Entre Dos Mundos is Luna’s eerste album dat haar leven tussen twee werelden bezingt: Nederland en Spanje. Samen met haar gitarist Vicente Santiago en flamencodanseres Miki María Vos geeft ze klank aan de thema’s als identiteit en verlangen, levenslust en verdriet, liefde en verlies. Speciaal voor Scheveningen brengt Luna een ode aan de zee die ook op de flamencomuziek van invloed is geweest.

Club Lourdes aan Zee
Duik in een speciale reeks theaterbelevenissen op locatie! Dit jaar bestaat badplaats Scheveningen 200 jaar en dat vieren we samen met Feest aan Zee.
Een bonte verzameling artiesten is in november uitgenodigd om mee te feesten. Acrobaten, cabaretiers, dansers en muzikanten spelen op een verrassende plek: de intieme Lourdeskerk te Scheveningen.

Entree
Entreekaarten zijn verkrijgbaar in de prijsklassen € 14 (2e rang), € 17 (1e rang) en € 20 (VIP rang balkon en zaal). Kaarten kunnen worden besteld via www.zuiderstrandtheater.nl, www.muzee.nl of bij de receptie van Muzee Sdcheveningen tijdens de openingsuren (di. t/m za. 10.00-17.00 uur, zo. 12.00-17.00 uur).

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.