LIVE ON THE BEACH: KREZIP

05-09-2020 Scheveningen Bad Aanvang: 14:00, Tickets €45.00

De succesvolle band Krezip geeft een groot concert geven op het strand van Scheveningen. Krezip – LIVE on the BEACH vindt plaats op zaterdag 5 september. Ook Danny Vera en Nielson treden op.

Krezip
Na een fantastische comeback met een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome afgelopen najaar, heeft de band de smaak weer helemaal te pakken. De band sluit de festivalzomer van 2020 af met een groot concert op het strand van Scheveningen. Krezip brak in het jaar 2000 door na een optreden op Pinkpop waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorde ze diverse grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen ze ieder hun eigen weg. Begin van 2019 kondigde de band aan weer bij elkaar te komen voor een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Tevens kwam er een nieuw album. Het album heeft inmiddels de Gouden status behaald en single ‘Lost Without You’ werd bekroond met Platina.

Danny Vera en Nielson
Naast Krezip zullen o.a. ook Danny Vera en Nielson deze avond optreden. “We zijn nog steeds high van onze shows in de Ziggo Dome en kunnen dus niet wachten om weer te spelen in 2020”, aldus Jacqueline Govaert. “We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te sluiten met een bijzonder strandconcert LIVE on the BEACH. Het is een prachtige locatie en samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera kan het alleen maar een hele bijzondere avond worden!”

Danny Vera
Danny Vera kreeg bekendheid als huisband van Voetbal International / Veronica Inside. De Americana-zanger scoort dit jaar een nationale hit met het nummer ‘Roller Coaster’. De song werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic, Harde Schijf op Radio538 en bereikte de toppositie op iTunes. Het nummer verbrak het Nederlandse record met de langst genoteerde Top 40-hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Deze week werd bekend dat dit nummer op de vierde positie van de Top 2000 binnenkomt en is daarmee de hoogste binnenkomer ooit in deze lijst. Als klap op de vuurpijl was zijn show op 20 april 2020 in de AFAS Live binnen 4(!) dagen uitverkocht.

Nielson
Nielson brak in 2012 door met ritmische, energieke en opgewekte Nederpop. Veel tracks later groeit IJskoud in 2019 uit tot de een na meest succesvolle Nederlandstalige Top 40-hit ooit achter Ik Neem Je Mee (van Gers Pardoel). Eind juli maakt hij met Kris Kross Amsterdam de track Ik Sta Jou Beter welke niet meer weg te denken was uit de Nederlandse hitlijsten.

Bij LIVE on the BEACH in Scheveningen staat er jaarlijks één artiest centraal die een groots strandconcert geeft. Zo traden de afgelopen jaren onder meer Keane, Anouk en Marco Borsato op, op deze unieke locatie. Dit jaar aan Krezip de eer.


Overnachten

Wil je het strandconcert optimaal beleven, blijf dan in de buurt overnachten! Kijk op denhaag.com/nl/hotels voor een overzicht met alle hotels, appartementen en hostels in Scheveningen en Den Haag!Bereikbaarheid
Kom zoveel mogelijk met het OV. Woon je in Den Haag kom dan vooral met de fiets. In de buurt van het concertterrein is er een grote gratis fietsenstalling ingericht. Als je met het OV reist dan adviseren we je route te plannen via 9292.nl zodat je rekening kunt houden met eventuele storingen, vervallen haltes en/of alternatieve routes in verband met werkzaamheden.Kom je toch de auto? Probeer dan je auto in een van onderstaande parkeergarages te parkeren. Op straat zelf geldt vaak een maximum parkeertijd van een uur.

  • P1 – Scheveningen Bad – Zwolsestraat 426 – 2587 Den Haag (2.030 plaatsen)
  • P2 – Nieuwe Parklaan – Nieuwe Parklaan 248 – 2587 Den Haag (570 plaatsen)
  • P3 – Kurhaus – Gevers Deynootplein 189 – 2586 Den Haag (250 plaatsen)
  • P4 – Havenkwartier – Dr. Lelykade 220 – 2583 CP Den Haag (93 plaatsen)
  • P5 – Zwarte Pad – Zwarte Pad Den Haag (450 plaatsen)
  • P+R Hoornwijck Den Haag van waar met het OV naar het centrum van Den Haag en vervolgens naar Scheveningen gereisd kan worden.

Bron:

STICHTING POPAGENDA SCHEVENINGEN

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Omroep Scheveningen

Het gevoel wat je wil delen

01 mei 2020 12.20 pm

WILLIAM JANZ ZINGT JULIO IGLESIAS

01 mei 2020 11.45 am

QUEEN THE MUSIC