La Galleria Boulevard is weer OPEN!

Italiaans restaurant La Galleria op de Boulevard, het restaurant van ras ondernemer Damiano D’Alba, heeft de deuren weer geopend. Op 18 januari 2019 sloeg het noodlot toe en werd door een grote brand de volledige keuken en het interieur verwoest. Ondanks de grote inzet van de brandweer was het restaurant genoodzaakt haar deuren te sluiten. Damiano D’Alba en Franco di Meglio, eigenaren van La Galleria Boulevard, zijn dolblij met de heropening van het restaurant en kunnen niet wachten om hun gasten weer te ontvangen.

La Galleria aan de Scheveningse Boulevard is na de brand volledig verbouwd. Er is een ongelofelijke hoeveelheid werk verzet om ervoor te zorgen dat er na zo’n korte periode weer gasten ontvangen kunnen worden in een compleet vernieuwd La Galleria. Aan de nieuwe open bar kunnen gasten dineren of genieten van een van de Italiaanse wijnen. Ook de keuken is sinds de heropening volledig open, waardoor gasten de bereiding van hun gerechten kunnen volgen. Op de compleet vernieuwde menukaart staan klassieke Italiaanse gerechten zoals antipasti, verse pasta’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk pizza’s uit de steenoven, maar ook hedendaagse gerechten, bereid door Italiaanse chef-koks. Het leveren van service en hoge kwaliteit staat voorop, het team van La Galleria is dolblij weer aan de slag te kunnen.

Gasten kunnen bij La Galleria zeven dagen per week terecht voor lunch, diner of borrel. In het weekend is er livemuziek met Italiaanse klassiekers. Tijdens de verbouwing is ook het terras/serre- dak volledig vernieuwd, waardoor dit bij warm weer helemaal open kan. Binnen is het één en al Italiaanse zuidelijke gezelligheid, met een mix van klassiek en modern. La Galleria biedt de mogelijkheid tot het organiseren van bruiloften, recepties, kleine- en grote partijen, bedrijfsuitjes, wijnproeverijen, pastaworkshops en kinderfeestjes. Het restaurant heeft een capaciteit van ongeveer 200 tot 250 gasten.
De missie van La Galleria is eenvoudig: de gasten voorzien van een onvergetelijk bezoek met heerlijk Italiaans eten en drinken, overgoten met Zuidelijke gastvrijheid. Dit was zo vanaf de start in 1981 en ondanks alle veranderingen en verbouwingen is dat tot vandaag de dag nog steeds.

De eerste La Galleria opende haar deuren aan het Kurhausplein te Scheveningen. Kort daarna, openden Luigi Minerba, Damiano D’Alba en een aantal compagnons een tweede La Galleria aan de Boulevard. In 1987 en 2003 kwamen daar La Galleria Kijkduin en Noordwijk bij. La Galleria heeft door de jaren heen een zeer goede reputatie opgebouwd door innovatief te zijn en te durven ondernemen.
De restaurants staan bekend om de vele mooie thema-avonden, wijnproeverijen, dinershows en uitgebreide evenementen. De wijnen die u in het restaurant drinkt worden door La Galleria exclusief vanuit Italië naar Nederland geïmporteerd. Een lekkere Italiaanse wijn geproefd? U kunt die ook bestellen om er thuis van te genieten. Bestel uw “favorietje” bij onze webshop www.solovino.nl, of koop de wijn bij Solo Vino, Palaceplein 13.

Zoekt u een geschikte locatie voor een borrel, een (besloten) feest, een bruiloft, een vergadering of een zakelijk evenement? La Galleria biedt u een uitgebreid aantal aantrekkelijke arrangementen. Voor meer informatie en advies of voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@lagalleria.nl.

La Galleria Boulevard

Strandweg 51-53

2586 JL SCHEVENINGEN

070 – 3 555 006

Foto’s: Casper van Dort

https://www.cavado.nl/ 

auteur: Owen O’Brien

www.onderneemvandaag.nl 

 

leave a reply