Krokus Kabaal: het leukste theater- en kunstfestival voor Haagse kinderen in de voorjaarsvakantie ook in Scheveningen

We gaan weer kabaal maken in de voorjaarsvakantie! Want er is een vrolijk theater- en kunstfestival te beleven in alle hoeken van Den Haag: Krokus Kabaal. Van zaterdag 23 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 is er voor kinderen van 0 t/m 12 jaar van alles te zien en te doen op de elf (!) locaties van de Haagse Cultuurankers. Er zijn maar liefst 6 voorstellingen en 8 workshops in cultuuranker Muzee Scheveningen.

De voorstellingen en activiteiten worden tegen laag tarief (veelal € 3 en soms zelfs gratis) aangeboden. Kunst, theater en cultuur voor iedereen! Thema dit jaar is: kleur. Het programma is vol kleur en alle theaters kleden hun ruimtes en zalen extra kleurig aan. Er zijn voorstellingen, workshops en activiteiten rond kleur zoals: Een koffer vol kleuren en Wit/zwart, Toneelatelier: Ik voel me blauw!, Krokuskleuren, Koken met kleur en Nansi Bekent Kleur.

Programma in Muzee Scheveningen
Muzee Scheveningen is open op maandag 25 februari, woensdag 27 februari en vrijdag 1 maart voor de jonge Krokus Kabaal festivalgangers. Voor kinderen vanaf 4 jaar is de keuze reuze: een workshop Onderwater Wonderwereld, de voorstellingen Kijk ik zoek! en Vos schept op en nog meer zoals muziek van Daan & Dirk. Op deze dagen is er voor kinderen de Bammetjesbar aanwezig voor een gezonde en kleurrijke boterham.

Opening met Ka-Baal
Op zondag 24 februari is om 13 uur de opening van Krokus Kabaal in Muzee Scheveningen. Samen met Barry Kruik van de drumschool in de Badhuisstraat kunnen kinderen tussen 4 – 10 jaar oud Ka-Baal maken op de drumemmers. Aansluitend leren de kinderen in de workshop van Circaso hoe je een echte circusartiest wordt en je mag dat ook nog eens laten zien! En er worden Vrije Vogels in de lente gemaakt met Art-s-cool. Wil je meedoen aan de openings drumact? Geef je dan op via info@muzee.nl

Waar in Den Haag?
‘Krokus Kabaal’ is te vinden in de volgende Cultuurankers: Laaktheater (Laakkwartier), theater De Vaillant (Schilderswijk), Theater De Nieuwe Regentes (Segbroek), twee locaties van het DiamantTheater (Haagse Hout), Theater en Filmhuis Dakota (Escamp), Bibliotheken Loosduinen en Nieuw Waldeck, Bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg en Muzee Scheveningen.

Kijk voor het hele programma, tijden en voorstellingen op www.krokuskabaal.nl of voor het programma in Muzee op muzeescheveningen.nl

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.