Gratis inloopspreekuren in maart 2019 voor ouderen met computerproblemen

In maart 2019 zijn er weer twee inloopspreekuren bij SeniorWeb Den Haag. De inloopspreekuren zijn er voor het oplossen van problemen of zaken waar u niet uitkomt bij het gebruik van computer, laptop, tablet, smartphone, digitale camera, digitalisering en internet. Neem zo mogelijk uw apparatuur mee, dan kunt u goed geholpen worden.

De inloopspreekuren zijn gratis, u hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb en aanmelden hoeft niet.

De inloopspreekuren zijn:

Maandag 4 maart 2019 van 16:00 – 17:30 uur in Wijk- en Dienstencentrum Het Trefpunt, Tesselsestraat 71, 2583 JH Den Haag (Duindorp). Goed bereikbaar met tram 12 (halte Tholensestraat) en bus 22 (halte Nieboerweg), gratis parkeren in de omgeving, er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen bij Het Trefpunt.

Maandag 18 maart 2019 van 16:00 – 17:30 uur in Wijk- en Dienstencentrum Het Couvéehuis, Frankenslag 139 (hoek Prins Mauritslaan), 2582 HJ Den Haag (Statenkwartier). Goed bereikbaar met tram 11 en 16 en bus 21. Betaald parkeren in de omgeving.

Voor instructies over werking en gebruik van apparatuur en toepassingen biedt SeniorWeb Den Haag een uitgebreid cursusprogramma, waarover u zich tijdens de inloopspreekuren kunt laten informeren en waarvoor u zich meteen kunt inschrijven.

Meer info:
Website: www.seniorwebdenhaag.nl
E-mail algemeen: info@seniorwebdenhaag.nl
E-mail cursussen: cursus@seniorwebdenhaag.nl
Telefoon: 06 31 07 90 88

Stichting SeniorWeb Regio Den Haag is een volledige vrijwilligersorganisatie, die ouderen (50+) ondersteunt bij alles op het gebied van computer, laptop, tablet, smartphone, internet en digitalisering, met cursussen, workshops, inloopspreekuren, lezingen en open dagen. Voor en door senioren. SeniorWeb Den Haag is aangesloten bij de landelijke vereniging SeniorWeb.

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.