spaarvarkentje maken
sneeuwbol

Hallo wij zijn Diana en Natasha en wij presenteren elke week een nieuwe aflevering van de Freubelladies. Knutselen is onze passie, en dit willen wij aan iedereen laten zien. Ook willen wij iedereen leren hoe makkelijk het is om een prachtig knutselwerkje te maken. Tijdens onze afleveringen leggen wij iedereen duidelijk uit hoe je van materialen die je normaal weg zou gooien, prachtige gerecyclede knutselwerkjes kan maken!

Geschiedenis van de Freubelladies

We begonnen afgelopen zomer door een goed idee van een lid van de Omroep. Er moest een programma komen dat het makkelijk maakt, om afvalmaterialen gemakkelijk om te zetten in prachtige knutselwerkjes. Ook vonden de dames, dat er iets moest komen wat vrouwen interesseert. Hierdoor zijn Diana en Angela met dit programma begonnen.

Toen Angela te horen kreeg dat zij een nieuwe woning mocht bewonen is zij aan de slag gegaan om te gaan klussen in deze woning. Hierdoor had zij geen tijd meer over om aan het programma mee te werken.

Natasha opperde zich op om voor Angela in te vallen, en met succes! Samen met Diana maken zij de mooiste knutselwerkjes. Zodra je kijkt naar ons programma weet je wat wij bedoelen: afval is niet lelijk.

Kijk elke week naar de Freubelladies en bezoek ook de website:

www.freubelladies.nl