CHILDRIGHT NOBEL GALA 2018

Zaterdag 17 november 2018 organiseert Childright Fund haar tweejaarlijkse Nobel Gala in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus te Scheveningen. Eregast is Prof. Dr. Ben Feringa die samen met meer dan honderd andere nobelprijswinnaars, waaronder de Dalai Lama, Nelson Mandela, Desmond Tutu en Michail Gorbatsjov, een statement heeft ondertekend waarmee steun betuigd wordt aan de doelstelling van Childright.
Ruim 350 stoelen voor het gala zijn gekocht door bedrijven, particulieren en organisaties die zich inzetten voor de diverse kinderprojecten. Tal van artiesten zullen deze avond optreden, waaronder LUV en Peter Strykes, bekend van LA The Voices.

De opbrengst van het gala zal weer ten goede komen aan een groot aantal geselecteerde kinderprojecten in Nederland en het buitenland, waaronder Indonesië, Vietnam, Thailand, Guatemala, Kenia, Nepal, Roemenië en Namibië.
Childright Fund is in 1994 opgericht door de Nederlandse Nobelprijswinnaars
Prof. Jan Tinbergen en Prof. Simon van der Meer. Meer informatie hierover vindt u op
http://www.childright.nl/nl/over-childright/nobelprijswinnaar/ Op de website treft u ook divers foto- en filmmateriaal aan, met toestemming voor gebruik/publicatie.

Nobelprijswinnaar Prof. Dr. Ben Feringa zal tijdens het gala de Childright Award 2018 ontvangen, voorzien van een cheque van € 10.000 euro voor een kinderproject. John van den Heuvel (Childright Award 2016) zal deze prestigieuze prijs uitreiken.

De avond wordt gepresenteerd door Airen Mylene en Marlayne Sahupala (beiden SBS6).

Het Gala belooft weer een fantastische avond te worden, waarvan foto- en video/film- registraties worden gemaakt.

Direct voorafgaand aan het gala vindt in het Kurhaus van 17.00-18.00 uur een speciale persbijeenkomst plaats met mogelijkheid voor het maken van eigen opnamen en interviews.
Wij verzoeken u uw komst vooraf te melden via info@childright.nl, met vermelding van de namen van de aanwezige personen. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot
Childright Fund (CRF): Chanou May (0615228452)
Grand Hotel Amrâth Kurhaus: Charlotte Los (06 – 48945320)

Tijdens de persbijeenkomst zijn o.a. aanwezig Prof. Dr. Ben Feringa, nobelprijswinnaar voor de Scheikunde; Dhr. Niek Verwoerd, voorzitter CRF; John van den Heuvel, journalist/programmamaker; Marion Bloem, schrijver/filmmaker; Robert Brochard, ere- voorzitter CRF; Airen Mylene & Marlayne Sahupala (presentatie) en de directie van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Wij zien u graag op zaterdag 17 november a.s.!

foto: http://www.childright.nl

 

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.