CAIROX HOOFDSPONSOR HIJS HOKIJ DEN HAAG:

DEN HAAG – Voor de komende twee seizoenen heeft SIG Air Handling Nederland zich als hoofdsponsor verbonden aan Hijs Hokij Den Haag – de oudste ijshockeyclub van Nederland.

Binnen ijshockey zijn een hoge mate van technische deskundigheid, inzet en snelheid essentieel: eigenschappen die perfect aansluiten bij CAIROX Centre, de luchttechnische groothandel van SIG Air Handling Nederland. CAIROX is de naam van het eigen productlabel van de groothandel, die levert aan de Nederlandse installatiebranche.

Na eerder dit jaar als sponsor van het nationale ijshockeyteam te hebben opgetreden, ontstond bij SIG Air Handling Nederland het idee van een sportief sponsorschap. Als marktleider binnen de Nederlandse klimaattechniek zocht SIG Air Handling Nederland een partner die binnen de ijshockey eenzelfde positie bekleedt: CAIROX Hijs Hokij was een feit!

Harry Vlaardingerbroek – Voorzitter van Hijs Hokij “In Den Haag staat de vrijdagavond voor een avondje uit en naar De Uithof gaan om ijshockey te kijken: ‘Friday Night, Hockey Night’. Qua bezoekersaantallen is ijshockey de tweede sport in Den Haag. Ons team kent een no-nonsense mentaliteit, toont deskundigheid, inzet en wilskracht en biedt het publiek sfeer, snelheid en mooie resultaten. Eigenschappen die prima aansluiten bij onze nieuwe hoofdsponsor”.

Afgelopen week werd het sponsorschap officieel bekrachtigd door het zetten van de nodige handtekeningen.

Onder de noemer ‘CAIROX Hijs Hokij’ zal deze toonaangevende Eredivisiespeler aan de nieuwe competitie beginnen.

Ron van Kan – Managing Director van SIG Air Handling Nederland: “Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage mogen leveren aan deze mooie, ambitieuze en strijdvaardige club. Zowel de teams van Hijs Hokij als die van SIG Air Handling Nederland zijn toonaangevend en hebben een goede sfeer, inzet en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan”.

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.