An evening of Traditional Irish Music

Op vrijdag 15 maart brengt Muzee Scheveningen in samenwerking met stichting Dramtune de traditionele muziek uit Ierland naar het museum. Met op fluit de uit Westport (County Mayo) afkomstige Olcan Masterson, Rosey McCabe (County Monaghan) op de Ierse harp en zang, James Donohue (County Galway) op gitaar en zang en de Ierse visser Victor Alexander uit Kilala uit County Mayo op accordeon.

Een prachtige reis door het betoverende landschap van de Ierse traditionele muziek!

Over stichting Dramtune
Stichting Dramtune startte met het uitnodigen van Ierse muzikanten naar Den Haag in 2007 en langzaam maar zeker groeide dit uit tot een podium waar verschillende lokale en internationale artiesten optreden. De nadruk ligt nog steeds op traditionele muziek, maar ondertussen komen heel wat andere muziekstijlen ook ruim aan bod. Tevens organiseert stichting Dramtune regelmatig whiskyproeverijen vanuit haar uitvalsbasis Casa Bruti op Scheveningen en elders. De man achter Dramtune, de op Scheveningen geboren en getogen Sandro Bruti, is een geweldige gastheer en brengt vanuit zijn Italiaanse roots zijn liefde voor muziek en lekker eten & drinken op deze avonden samen. Dramtune staat voor samenbrengen van muzikanten en vrienden van over de hele wereld.

Entree
Aanvang van het concert op vrijdag 15 maart is 20.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 8.
Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website www.muzeescheveningen.nl en bij de receptie van het museum. Adres Muzee Scheveningen: Neptunusstraat 90-92 te Scheveningen.

leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.